Vergelijken

Nuttige informatie

Meer dan 10.000 boekingen

Betaalbare prijzen

Tips

Chalet Ardenne

 

Bent u toe aan een vakantie om tot rust te komen? Of wilt u genieten van de prachtige natuur? Dan raden wij u ten zeerste aan om een chalet in de Ardennen te huren. In dit artikel laten we u kennis maken met een chalet Ardennen en wat u in de omgeving van de Ardennen kunt doen.

Bezienswaardigheden Ardennen

De Ardennen ligt op steenworpafstand van Nederland waardoor het met de auto is gemakkelijk te bereiken is. De Ardennen heeft verschillende bezienswaardigheden die u met uw familie, collega’s of vrienden kunt bezoeken. Een aanrader zijn de grotten van Han, welke zijn gevormd door de rivier de lesse. Een gids leidt u door de verschillende gangen waarin prachtige stalactieten en stalagmieten te zien zijn. Naast het feit dat het prachtig is om te zien zijn deze grotten daarnaast ook nog is erg koel. Een prima uitstapje tijdens de warme zomermaanden in de Ardennen.

Afhankelijk waar u uw chalet in de Ardennen heeft gehuurd raden wij zeker aan om de stad La Roche te bezoeken. Deze eeuwenoude stad is zeer in trek bij toeristen om lekker te shoppen. Daarnaast is er ook een kasteel te vinden. De stevige wandeling richting het kasteel geeft u uiteindelijk een prachtig uitzicht over de Ardennen. Naast de grotten van Han een aanrader om te bezoeken. Naast bovengenoemde bezienswaardigheden zal uw chalet Ardennen een prachtig uitzicht hebben.

Chalet Ardennen met een grote groep

Bent u van plan om met een grote groep de Ardennen te bezoeken? En zit u te twijfelen tussen een hotel, appartement of een chalet in de Ardennen? Dan kunnen wij van harte een chalet Ardennen aanbevelen. Een chalet is van alle gemakken voorzien. Denk bijvoorbeeld aan een douche, keuken en afhankelijk van de chalet Ardennen zit er ook een wasmachine en vaatwasser in.

Na het bezichtigen van een bezienswaardigheid in de Ardennen trekt u zich terug in uw chalet Ardennen. U kunt vervolgens zelf koken of u kunt één van goede restaurants in de omgeving bezoeken. Daarnaast is het mogelijk om elke ochtend uw eigen ontbijt te maken.

In vergelijking met een hotel zal het huren van een chalet Ardennen vele malen goedkoper zijn. Het verschil met een hotel is u niet de luxe heeft dat elke dag uw chalet Ardennen wordt schoongemaakt en uw bed wordt opgemaakt. Naast de goedkopere prijs voor uw chalet Ardennen zal u daarnaast ook vrijer zijn omdat u niet direct rekening hoeft te houden met uw buren. Er zal namelijk tientallen meters ruimte zitten tussen uw chalet Ardennen en die van uw buren.

Ideaal voor teambuilding

Naast het huren van een chalet Ardennen is het een gebied dat zich bij uitstek leent voor teambuilding. De prachtige omgeving kent verschillende parcours waar de fysieke gesteldheid van de deelnemers wordt getest. Door samen te werken hoeft een ieder minder fysiek werk te leveren waardoor het voor iedereen minder zwaar wordt. Een perfect manier om samenwerking tussen collega’s en/of vrienden te bevorderen. Naast het feit dat teambuilding een goede manier is om intern beter met elkaar te kunnen samenwerken is het daarnaast ook erg gezellig. Om deze gezellige dag af te sluiten kan er gegeten worden in een chalet Ardennen, restaurant of er kan gebarbecued worden rondom het kampvuur.

Bezoek Website

 

Chalet huren

Bent u van plan om lekker op vakantie te gaan? Een chalet huren is een hele leuke optie om te genieten van het landschap en het land waar u op vakantie gaat. Een chalet huren is vandaag de dag heel gemakkelijk via het internet te regelen. In dit artikel wordt meer informatie gegeven over een het huren van een chalet en wat het daadwerkelijke verschil is met een stacaravan. Daarnaast leest u in dit artikel meerdere praktische tips waar rekening mee gehouden moet worden. Een chalet huren kan namelijk binnen enkele klikken worden voltooid.

Wat is een chalet?

Een chalet huren is mogelijk in diverse landen. De meeste chalet woningen komen voor in de Alpenlanden. Deze woningen zijn van relatief zwaar hout gebouwd. De wanden, het dak en de vloer zijn wat dikker waardoor het beter geïsoleerd is. Dit zorgt ervoor dat er minder gestookt moet worden in vergelijking met een caravan waarbij de wanden, het dak en de vloer minder dik zijn. Een chalet heeft in vergelijking met een caravan net wat meer comfort en is daarnaast wat ruimer opgezet.

Het grote voordeel van een chalet huren

Een chalet huren is steeds meer in trek bij de Nederlanders, en dat is niet geheel zonder reden. De meeste mensen huren een chalet woning vanwege de prachtige ligging in de natuur. De chalets zijn in de meeste gevallen gebouwd in de bergen of in de bossen. Wanneer men uit het raam van de chalet kijkt, kijkt men direct de prachtige natuur in. De maakt de chalet voor veel mensen de beste accommodatie voor het ultieme vakantie gevoel.

Een chalet huren heeft ook nadelen. Of toch niet?

Zoals iedere accommodatie, heeft ook het huren van een chalet zijn nadelen. Vaak zijn deze chalets alleen te bereiken met de auto. Dat is dan ook een nadeel wanneer men niet in het bezit is van een rijbewijs, auto of met de auto op vakantie wilt gaan. Deze chalets zijn over het algemeen slecht bereikbaar met het vliegtuig, trein of bus. De reis met de auto naar de Alpenlanden is gemiddeld 10 uur. Hou er rekening mee dat op een doordeweekse dag veel vrachtverkeer op de wegen in Duitsland rijden waardoor u regelmatig 100 kilometer per uur moet rijden. Het is een vrij intensieve reis en het is aan te raden om dan ook aan regelmatig van bestuurder te wisselen om ongelukken te verkomen.

Enkele praktische tips

Een chalet huren is mogelijk verschillende organisaties. Het is aan te raden om van te voren de omgeving van de chalet te onderzoeken. Welke bezienswaardigheden kunnen bezocht worden? Waar zit een supermarkt? Daarnaast is het ook handig om van te voren uit te zoeken hoe precies gereden moet worden. Vertrouw niet blindelings op uw navigatiesysteem maar kijk zelf ook even op internet naar de geplande route. 

Bezoek Website

 

Extra voordelig een chalet boeken met groepskorting!

 Mensen houden er van om samen met vrienden, het gezin of familieleden op vakantie te gaan. Zeg nu namelijk zelf, het is toch veel leuker om samen te genieten van een lekkere aperitief of te sporten dan alleen? Wanneer je ook graag een vakantie boekt in groep kan het steeds interessant zijn om rekening te houden met de mogelijke groepskortingen die gegeven kunnen worden. Door gebruik te maken van een dergelijke korting wordt een chalet boeken namelijk zomaar financieel nog interessanter.

Wat is een groepskorting precies?

Zoals de naam reeds laat vermoeden wordt een groepskorting toegekend aan grote groepen die er voor kiezen om één groot of meerdere kleine chalets te boeken. Dat is voor de verhurende partij interessant omdat hij in één klap meerdere accommodaties kan verhuren, maar het is ook voor jou als huurder interessant omdat je op die manier kan profiteren van een scherpere huurprijs. In ieder geval, denk je er over na om een vakantie met een grote groep te boeken? Dan is het beslist de moeite waard om even in de richting van chalets met groepskorting te kijken!

Nog goedkoper een chalet boeken

Wanneer je er voor kiest om op Chalets-Totaal.nl een chalet of huisje te boeken zal je steeds kunnen rekenen op de scherpste prijzen op de markt. Door met een grote groep vrienden of familie een vakantiehuis te boeken kan je er echter probleemloos voor zorgen dat de kostprijs van je verblijf nog meer kan worden ingeperkt. Voor grote groepen of bij het boeken van meerdere chalets kan namelijk een zeer aanzienlijke groepskorting worden gegeven. Hierdoor kan je blijven genieten van de meest comfortabele chalets en dat tegen een ongezien lage prijs. 

 

Goedkope vakantie met vrienden of familie boeken

 Mensen vinden het tegenwoordig bijzonder fijn wanneer ze samen met vrienden en familie een vakantie kunnen boeken. Hoewel het heerlijk is om op deze manier wat tijd samen door te brengen moet het gezegd dat een dergelijke vakantie doorgaans alles behalve goedkoop is. Wanneer je met een grote groep bent dien je namelijk rekening te houden met het huren van meerdere hotelkamers en dat kost al snel een behoorlijke som geld. Gelukkig kan het ook anders. Wat zou je er namelijk van denken om een chalet te huren op enkele van de mooiste plaatsen die de meest populaire vakantielanden te bieden hebben? Zo beleef je niet alleen een goedkope vakantie, daarnaast doe je dat ook nog eens in een uitermate gezellige sfeer.

Goedkope vakantie in een chalet

Lange tijd hebben mensen gedacht dat het huren van een vakantiehuis of een chalet steeds gepaard moest gaan met een stevig kostenplaatje. Dat hoeft echter niet het geval te zijn. Je dient er als reiziger uiteraard wel bij stil te blijven staan dat de huurprijs grotendeels wordt gebaseerd aan de hand van factoren zoals de ligging en de aanwezige faciliteiten. Een luxe chalet zal wat dat betreft dan ook altijd meer kosten dan een eenvoudig vakantiehuis. Toch behoort een goedkope vakantie in een prachtige chalet boordevol luxueuze faciliteiten wel degelijk tot de mogelijkheden. Door de huurprijs te verdelen onder alle aanwezigen zorg je er namelijk voor dat een op het eerste zicht dure vakantie meteen een stuk betaalbaarder wordt.

Ideaal voor groepsvakanties

Bovenstaande maakt het eigenlijk reeds duidelijk, een goedkope vakantie beleven samen met een groep vrienden of familieleden hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Een chalet boeken verhoogt niet alleen het samenhorigheidsgevoel tijdens een vakantie, daarnaast zorgt het er ook nog eens voor dat even de batterijen opladen opeens een stuk betaalbaarder wordt. Wil je met andere woorden ook graag op vakantie met een grote groep en dat zonder dat je een enorm bedrag moet uitgeven? Aarzel dan niet langer en boek jouw chalet nu! 


 

Voordelig een passende reisverzekering afsluiten

 Wanneer je er voor kiest om een vakantie te boeken zal je steeds willen beschikken over een reisverzekering. Een dergelijke verzekering zorgt er voor dat mogelijke onvoorziene kosten, bijvoorbeeld door een medisch noodgeval (deels) worden vergoed. Ook wanneer je genoodzaakt bent om vroegtijdig je vakantie te onderbreken, bijvoorbeeld door het overlijden van een dierbare of wegens repatriëring naar eigen land zullen een niet onbelangrijk deel van de kosten worden vergoed. Een reisverzekering afsluiten kan op twee verschillende manieren, namelijk door middel van een kortlopende en een doorlopende reisverzekering.

Wanneer een kortlopende reisverzekering afsluiten?

Veel mensen werken het hele jaar door hard om het nodige geld te verzamelen. Dat geld wordt vervolgens gebruikt om één keer op vakantie te gaan. Voor deze reizigers die niet meer dan één keer per jaar een reis boeken is het steeds interessant om een kortlopende reisverzekering af te sluiten. Deze verzekering biedt dekking voor precies één vakantie. Of je er nu voor kiest om gewoon een chalet te boeken niet ver van huis of je van plan bent om een verre reis naar een zonnige bestemming te boeken, een kortlopende reisverzekering afsluiten voor één vakantie is absoluut aan te raden.

Voordelen van een doorlopende reisverzekering

Uiteraard zijn er veel mensen die er voor kiezen om meerdere keren per jaar een vakantie te boeken. In dat geval zal het afsluiten van meerdere kortlopende reisverzekeringen altijd duurder uitvallen dan wanneer je er voor kiest om een doorlopende reisverzekering af te sluiten. In dit geval worden alle vakanties die ondernomen worden binnen het jaar ingedekt. Let wel, aan het afsluiten van een doorlopende reisverzekering zijn steeds voorwaarden verbonden, bijvoorbeeld met betrekking tot de kostprijs van de vakanties. Hoe dan ook, boek je meerdere vakanties per jaar, dan is het altijd aan te raden om te kiezen voor een doorlopende in plaats van een kortlopende reisverzekering. 

 

 

´╗┐